Deutsch
Wikkelen
Zoeken

Home   >    Bedrijfsprofiel   >   Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Mijn naam is Jos Schepens, directeur eigenaar van Jopak Packaging Solutions.

Op 15 september 1993 ben ik in Mariaheide onder de naam Jopak Verpakkingen een groothandel in verpakkingsmaterialen begonnen. In Mariaheide was echter niet genoeg ruimte en Jopak verhuisde naar Schijndel waar we 14 jaar hebben gewerkt vanuit ons pand op de Huygensweg. Echter blijft Jopak maar groeien en hebben we nogmaals een stap naar een groter pand gemaakt en deze keer zijn we uitgeweken naar het industrieterrein De Dubbelen, Eisenhowerweg 21 in Veghel. 

Als groothandel in verpakkingsmaterialen en –machines zijn wij actief in heel Europa.

Jopak kenmerkt zich doordat het met haar klanten meedenkt in oplossingen, het verpakkingsvraagstuk van onze klant is onze uitdaging. Wij analyseren het gehele verpakkings- en logistieke traject van onze klant en bekijken op welke onderdelen het proces efficiënter (lees goedkoper) is uit te voeren. Als groothandel houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren.

Daarnaast kunnen wij door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren. Wij zijn onder andere distributeur van toonaangevende fabrikanten als Sealed Air, Fromm, MTS Europroducts, Progress en Tong Yuan Plastics ltd.

Bent u op zoek naar de beste verpakking voor uw product? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verpakkingsadviseurs zij denken graag met u mee!

Met vriendelijke groet,

Jos Schepens

Jopak Packaging Solutions

Klantenservice

Klantenservice

Adresgegevens

Adresgegevens

Jopak Packaging Solutions
Eisenhowerweg 21
5466 AB  Veghel
+31 (0)413 724 904
info@jopak.eu


KVK: 65157923
BTW: NL856001922B01

Op de hoogte blijven

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwtjes! Aanmelden nieuwsbrief
Veilig betalen ICEPay