Deutsch
Wikkelen
Zoeken

Home   >   Disclaimer

Disclaimer

Jopak besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Echter kan Jopak niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.
Gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor eigen risico van de gebruiker.

Jopak is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade als gevolg van problemen, veroorzaakt door het verspreiding van informatie via het internet. Ook is Jopak niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging die optreden bij het verstrekken van informatie of diensten.

Tevens aanvaardt Jopak geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Jopak via deze website.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Jopak aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Jopak garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Nieuws

05-10-2017: Bestel uw houten verpakkingen bij Jopak!


Lees Verder »

18-08-2017: Nieuwe bedrijfsfilm


Lees Verder »

Jopak Packaging Solutions

Klantenservice

Klantenservice

Adresgegevens

Adresgegevens

Jopak Packaging Solutions
Eisenhowerweg 21
5466 AB  Veghel
+31 (0)413 724 904
info@jopak.eu


KVK: 65157923
BTW: NL856001922B01

Op de hoogte blijven

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwtjes! Aanmelden nieuwsbrief
Veilig betalen ICEPay